Betaal nooit meer te veel - Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Clay and Glow

Clay and Glow is een merk dat zich richt op jouw huid in plaats van op enkel en alleen sales. Wees de schoonheidsexpert van jouw eigen huid en kom er achter wat het beste past bij jouw huid. Dit doe je door jezelf wat me-tijd te geven met een heerlijk masker wat ook nog eens goed is voor je huid. Het eerste doel van Clay and Glow is dat we wat meer aan ons zelf moeten denken. Gun jezelf eens iets extra’s en koop een cadeautje voor jezelf. Zet je favoriete muziek op, brandt die heerlijke kaars die al lang in de kast staat en zet je telefoon uit: nu is het ME-TIME!

Clay and Glow

Clay and Glow is een merk dat zich richt op jouw huid in plaats van op enkel en alleen sales. Wees de schoonheidsexpert van jouw eigen huid en kom er achter wat het beste past bij jouw huid. Dit doe je door jezelf wat me-tijd te geven met een heerlijk masker wat ook nog eens goed is voor je huid. Het eerste doel van Clay and Glow is dat we wat meer aan ons zelf moeten denken. Gun jezelf eens iets extra’s en koop een cadeautje voor jezelf. Zet je favoriete muziek op, brandt die heerlijke kaars die al lang in de kast staat en zet je telefoon uit: nu is het ME-TIME!Als iemand het verdient na al dat rondrennen, iedereen tevreden te houden en alle ballen in de lucht te houden is het nu tijd voor jou! Relax! Gun jezelf wat ontspanning tijd met het Clay and Glow kleimasker. Wanneer je dit masker hebt opgebracht dwingen ze je om minimaal 10 minuten te relaxen zodat het masker goed zijn werk kan doen. Heerlijk die extra vrije tijd zodat je huid een prachtige glow-up krijgt.

Pink and Clay Masker, effectieve werking

Het eerste product wat Clay and Glow heeft uitgebracht is een Pink Clay Mask. Een roze gezichtsmasker wat zich volledig focust op een snelle glow-up, een effectief masker van 10 minuten die werkt.Krijg een zachte en schone huid binnen 10 minuten zodat je huid kleinere en zichtbaar mindere poriën heeft. Het masker zorgt voor een reinigende en ontgiftende werking en zorgt dat acne, littekens of roodhuid als sneeuw voor de zon verdwijnen. En je vingers hoef je hier niet vuil voor te maken, je krijgt namelijk bij je bestelling een gratis bijpassende brush die opbrengen van dit roze kleimasker een simpel karweitje maakt. Je zult merken dat na gebruik je huid een natuurlijk glow heeft, roodhuid vermindert en die bultjes onder de huid zichtbaar verminderd zijn.

Het roze kleimasker

Het Clay and Glow masker bevat enkel ingrediënten die wij kennen en begrijpen en wonderen doet voor onze huid. Zo bevat dit masker Aloe Vera, Acai Berry en Black Quinoa. Clay and Glow is een merk naar ons hart, ze zijn namelijk 100% veganistisch en cruelty free. Na veel onderzoek en ontwikkeling stond er na 9 maanden een geweldig product wat wonderen doet voor je huid. 

Clay and Glow kopen

Je koopt de producten van Clay and Glow altijd voor de goedkoopste prijs via Cosmetic Tracker bij onze aangesloten retailers.
Cosmetic Tracker
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord