Betaal nooit meer te veel - Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bobbi Brown

Toen Bobbi Brown bijna 30 jaar geleden werd opgericht was dit de visie en daar is het merk tot op de dag van vandaag nog steeds voorstander van. Bobbi Brown maakt make-up die verbetert, niet verbergt en je echte schoonheid als het ware onthuld.

Schoonheid komt in vele vormen, niet enkel in een product, een routine, een gezicht. De producten van Bobbi Brown zijn gemaakt voor iedereen, maar de persoonlijke uitdrukking ervan is uniek.

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
0
Bobbi Brown Sunkissed Skin Make-upset
0
42,06
0
Bobbi Brown Hibiscus Mini Luxe Lip Color Lipstick 2.5 g
0
20,58
0
Bobbi Brown Mini Luxe Lip Color Make-upset
0
26,39
0
Bobbi Brown Trial Size Long-Wear Cream Shadow Stick – Golden Bronze 0.9g
0
21,00
0
Bobbi Brown Golden Pink Mini Long-Wear Cream Stick Oogschaduw 0.9 g
0
22,17
0
Bobbi Brown Get Glowing Face & Lip Set Get Glowing Face & Lip Make-upset
0
90,00
0
Bobbi Brown Mini Vitamin Enriched Face Base Gezichtscrème 7ml
0
9,17
0
Bobbi Brown Mini Sheer Finish Loose Powder Pale Yellow Poeder 4g
0
17,95
0
Bobbi Brown Ruby Mini Crushed Lip Color Lipstick 2.25 g
0
15,83
0
Bobbi Brown Mini Smokey Eye Mascara 3ml
0
16,31
0
Bobbi Brown Mini Bronzing Powder Golden Light 4g
0
24,48
0
Bobbi Brown Pink Glow Extra Illuminating Moisture Balm Getinte dagcrème 12ml
0
30,59
0
Bobbi Brown Bare Glow Extra Illuminating Moisture Balm Getinte dagcrème 12ml
0
30,59
0
Bobbi Brown Neutral Chestnut Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Neutral Walnut Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Cool Ivory Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Ivory Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Cool Sand Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Natural Tan Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Warm Porcelain Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Warm Beige Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Warm Sand Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Warm Almond Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
23,47
0
Bobbi Brown Warm Natural Mini Skin Long-Wear Weightless SPF 15 Foundation 13ml
0
17,60
Toon volgende

Bobbi Brown

Make-up van Bobbi Brown helpt je om een moderne, frisse look te creëren. De belangrijkste basis voor Base die lang blijft zitten en een gelijkmatige tint, is de keuze van de juiste Foundation. Bobbi Brown Foundations zijn verkrijgbaar in verschillende tinten die het best bij de natuurlijke huidtinten passen. Een ongecompliceerde variant is de Bobbi Brown Foundation Stick. Dankzij de praktische stiftvorm kan het worden gebruikt om bepaalde gebieden te verbergen. Dit is met name gunstig voor onderweg, om de make-up ongecompliceerd op te frissen.De romige Foundation vermengt zich met de natuurlijke huidtint en corrigeert optische onregelmatigheden. Bobbi Brown Skin Foundation is in de vorm van een delicate poeder- of vloeibare Foundation verkrijgbaar. Wat brengt meer frisheid aan het gezicht dan de juiste Blush? Bobbi Brown Blush in tinten variërend van roze tot abrikoos, is vooral in sterke tonen zeer geschikt voor de gebruinde huid. In delicate varianten geeft het de lichtere huid een nobele glans.

Bobbi Brown - Zet accenten op rouge, bronzer en concealer

Bobbi Brown Pot Rouge is een romige Rouge, die de aandacht trekt op je wangen. De Bobbi Brown Shimmer Brick, is gemaakt uit vijf kleuren met reflecterende pigmenten die je een glans op het gezicht geeft waardoor jij zult stralen. Zijn tint lijkt op het Bronzing Powder van Bobbi Brown zoals gekust door de zon! Gebruik de Bobbi Brown Corrector om de make-up te perfectioneren of, om roodheid of donkere kringen rondom de ogen te verbergen.

Bobbi Brown oogmake-up: onweerstaanbare looks

Bobbi Brown Mascara, Eyeliner, Eyeshadow en Bobbi Brown Eyebrow-producten, markeren op bekwame wijze het gebied rondom de ogen. Voor iedereen die op een creatieve manier stoom wil afblazen, is de Eyeshadow-palet met op elkaar afgestemde kleuren de juiste keuze. Vooral kleurrijk is de Long Wear Cream Shadow. De kers op de taart van oogmake-up is de Eyeliner: de Bobbi Brown Gel Eyeliner heeft een uitzonderlijk glanzende textuur en zorgt voor een opwindende en verleidelijke look. Natuurlijk mag de juiste verzorging voor de veeleisende huid van de ogen niet ontbreken. De Hydrating Eye Cream werkt effectief tegen een droge huid en rimpels.

Om te zoenen: Lippen-make-up van Bobbi Brown

Natuurlijke lippen-make-up in zachte neutrale tinten is bij ons al een lange tijd te verkrijgen. De opvallende tinten van het Bobbi Brown Lip Color serie op de lippen maken deel uit van een moderne en strakke look. Glanzende Lip Gloss of matte Lipstick - Bobbi Brown lippen-make-up geeft frisheid en kleur.

Bobbi Brown: Cosmetica en verzorging voor moderne vrouwen

De producten van de Make-up-Artist Bobbi Brown hebben één hoofddoel: het ondersteunen van de natuurlijke schoonheid van vrouwen. Met andere woorden, de make-up mag niet handelen als een masker, maar eerder de natuurlijke voordelen en de favoriete plaatsen te benadrukken. Maar niet alleen de juiste make-up is belangrijk, de verzorging en de juiste helpers zijn cruciaal om prettig in zijn huid te voelen.

Bobbi Brown Cosmetics - Gezichtsverzorging van hoge kwaliteit met effectieve ingrediënten

Bobbi Brown Cosmetics heeft niet alleen een decoratief effect: als jij jou huid en lippen wilt voeden en verfraaien, kun je de Bobbi Brown BB Cream of de Tinted Moisturizing Balm gebruiken. De lichte formule is subtiel getint en creëert een gezonde gloed - voor een onverbloemde en toch geperfectioneerde look. De speciale verzorgingsserie van Bobbi Brown, biedt een rijke verzorging.

Bobbi Brown online kopen - De helpers voor de perfecte Look

Met de borsteltjes van Bobbi Brown kun je de make-up gemakkelijk aanbrengen. Als Make-up Artist weet oprichtster Bobbi Brown wat belangrijk is bij het aanbrengen van make-up. Deze expertise is verwerkt in de ontwikkeling van de Bobbi Brown Brushes und Brush Sets met Foundation-borsteltje, Blush-Brush, oogschaduw-borsteltje en nog veel meer.
Cosmetic Tracker
Logo
Nieuwe Account Aanmaken